MIRË SE VINI NË CLIPPINGPOINT

Mbi 15 vjet përvojë me një portofol të pasur klientësh dhe shërbimesh

Cliping dhe monitorim mediatik i shtypit, radios, televizionit, online dhe mediave sociale

Shkalla e resë së informacionit

Mjedisi i sotëm mediatik paraqet një të madhe sasia e kanaleve që mund të ndikojnë pozitivisht ose negative ndaj vlerës së markës suaj. Me më shumë se 45,000 histori që ne indeksojmë çdo ditë, Clippingpoint ofron aftësi të gjera të prerjes dhe monitorimit të medias.

Reja mediatike me të cilën merret kompania jonë

  Media Online – 15,000 + materialin

  Media e shkruar – 1600 + materialin

  Radio dhe TV – 300 + deshifruar nga tingulli i materialit të tekstit

  Përmbledhje radio dhe TV - 60 + deshifruar nga tingulli i materialit të tekstit

  Faqet online të kompanitë – mbi 20,000 gjurmohen çdo ditë

  Mediat sociale - mbi 50 000 + materiale unike, postime, komente dhe më shumë.

Cfare ne ofrojme

Ne kryejmë klip dhe monitorim mediatik të të gjithë shtypit kombëtar, rajonal dhe periodik në Bullgari. Informacioni përpunohet me fjalë kyçe ose tema. Materialet e përpunuara të shtypit janë në dispozicion në në çdo kohë në platformën tonë të klientit Clipping Point. Materiali përmban informacione rreth botimi, autori i artikullit, data e botimit, si dhe një imazh i skanuar i faqes, c cili është ai, një lidhje me materialin dhe një pamje paraprake. Ne gjithashtu ofrojmë monitorim dhe renditje ditor të rinisë të materialeve në lidhje me kërkesat dhe kriteret e përcaktuara. Lista e plotë e mediave të shkruara mund gjeni këtu.

Clipping Point kryen monitorim të plotë të publikimeve në internet në gjuhën bullgare - informative agjencitë, portalet, faqet e specializuara etj. Çdo material përmban tekst, pamje të ekranit dhe lidhje me artikull origjinal, lidhje me materialin online. Materialet kategorizohen sipas fjalëve kyçe ose temave. Lista e plotë e mediave në internet mund të gjendet këtu.

Paketa e mediave elektronike të Clipping Point përfshin monitorimin e plotë të 4 TV dhe 4 radiove programe dhe incizim 24 orësh i 5 programeve televizive. aftësia për të marrë një transkript të plotë, skedar audio dhe video të një transmetimi me kërkesë paraprake të klientit. Të gjitha materialet për ditën si dhe arkivi mund të gjendet në faqen e internetit të agjencisë. Materialet nga pesë programet e regjistruara mund të sigurohet me kërkesë të klientit deri në dy orë pas kërkesës së materialit. Një mundësi për të përmbledhur temat dhe të ftuarit tashmë gjatë vetë emisionit. Lista e plotë e radios dhe Mediat televizive mund të gjenden këtu.

Kryerja e monitorimit të rrjeteve sociale sipas kritereve të përcaktuara dhe fjalëve kyçe të klientit. Qasja në përmbajtje në kohë reale për të gjurmuar, kuptuar dhe menaxhuar bisedën organike në rrjetet sociale mediat. Ky shërbim ju ndihmon të gjurmoni opinionet e përdoruesve për kompaninë tuaj në kohë reale ose klient. Materialet kategorizohen sipas fjalëve kyçe. Çdo material përmban tekst dhe një lidhje me artikullin origjinal, komentin, postimin, etj. Lista e plotë e mediave sociale mund të gjendet këtu.

Clipping Point zbaton dhe analizon informacionin e medias në bazë të qëllimeve të vendosura nga klienti dhe Kërkesat. Përpunimi sasior dhe cilësor i të gjithë informacionit. Krahasoni me reklamat ekuivalentët. Analiza e medias përfshin analizën e një kompanie dhe konkurrentët e saj, analizën e personalitetit dhe analiza e një teme specifike. Mundësi për të krahasuar mbulimin mediatik të dy ose më shumë kompanitë në sferën e një fushe të caktuar të veprimtarisë. Analiza e lidhur me analizën e reagimit të mediave të fushatë apo ngjarje.

Analiza duke përfshirë llogaritjen e vlerës së reklamimit të postimeve dhe reklamave PR. Ne performojmë në monitorimi i reklamave në të gjithë shtypin kombëtar, rajonal dhe periodik. Dhënia e informacionit rreth emri i medias, vendosja e reklamës dhe zona e zënë e faqes, një kopje e skanuar dhe hiperlidhje me reklamën dhe veçori të tjera. Mund të përdoret për të vlerësuar publikoi materiale PR bazuar në tarifat e reklamave të mediave, si dhe për të llogaritur vlerën të një fushate të caktuar reklamuese. Analizat e reklamave mund të aplikohen si për të llogaritur materialet e veta, si dhe për materialet e konkurrentëve dhe partnerëve.

Ndjenja ose vlerësimi i materialit nga shtypi, radio, televizioni, interneti dhe rrjetet sociale. Vlerësimi përfshin karakterizimin e materialit si pozitiv, negativ ose neutral. Ndjenja e lajmi zhvillohet në kohë reale dhe është karakteristik për çdo lajm. Në ndërfaqen Clipping Point çdo lajm i vetëm nga kanalet e ndryshme mediatike ka tonalitet të ndezur.

Clipping Point përkthen materialet prerëse nga bullgarishtja në anglisht. Agjencia ofron forma të ndryshme përkthimi - në baza ditore, javore dhe mujore, në formën e një përmbledhjeje, përkthimi i materialeve individuale.

Print

Web

Social

Tv

Radio

Pse na zgjodhet ne?

  Mbi 6000 burime

  10000 faqe dhe grupe të mediave sociale

  1400 faqe interneti

  1000 faqe interneti të administratës shtetërore

  100 Media e shkruar rajonale

  50 Media e shkruar qendrore

  20 Televizione dhe radio stacione

Analiza cilësore dhe sasiore sipas kërkesave tuaja

Ne ofrojmë të gjitha llojet e analizave mediatike. Ne i dorëzojmë ato në baza javore, mujore, tremujore dhe vjetore.

Gjithëpërfshirja

Aftësi në shkallë të gjerë për prerje dhe monitorim të medias. Ne indeksojmë dhe përpunojmë në baza ditore një sasi të madhe sasia e tregimeve mbi 45,000.

Bëhuni i pari që mësoni se çfarë po ndodh në media

Teknologji profesionale dhe inovative, zgjidhje fleksibël dhe të shpejta.