Përmbledhja e sistemit

Një mjet i specializuar për krijimin e prerjeve të mediave

Ky është një nga mjetet më të dobishme dhe më të përshtatshme në platformën tonë. Ndryshe nga shumë të tjerë si ajo ky mjet është krijuar dhe zhvilluar me kërkesën e klientëve tanë të vjetër nga industria e PR të cilët ata kanë klientë të shumtë dhe ekipi i tyre bën prerjet për klientët e tyre. Ka vërtet shumë mjete e dobishme dhe përdoret nga redaktorët tanë të klipit për të përgatitur klipe për klientët tanë të cilët ata preferojnë të përdorin shërbimet tona në vend që ta bëjnë vetë.