Zgjidhjet

Merrni njohuri për të gjithë peizazhin mediatik në një platformë dixhitale

Clippingpoint ofron mbulimin më të saktë të komunikimit tuaj në treg dhe ne mbulojmë të gjithë median peizazhi. Na kontaktoni dhe merrni një demo të platformës sonë dhe zgjidhjeve të monitorimit të medias.

Ulja e rrezikut

Kuptimi i mbulimit mediatik zvogëlon rrezikun

Ne ndjekim gjithçka që thuhet dhe shkruhet dhe që ju dëshironi të dini. Kjo ju jep një pasqyrë dhe ndërgjegjësimi për rrethinën tuaj dhe redukton ndjeshëm rrezikun.

Tendencat e reja

Zbuloni tendencat dhe potencialin e ri

Me monitorimin dhe njoftimet tona të medias, mund të merrni frymëzim të ri dhe të dalloni të reja mundësitë për komunikimin apo biznesin tuaj.

Reputacioni juaj

Kujdesuni për reputacionin tuaj në media

Reputacioni juaj vlen më shumë se ari dhe po ndikohet gjithnjë e më shumë nga mediat. Duhet të informoheni për të jetë në gjendje të veprojë dhe të reagojë.

Gjeneroni Rritje

Të kuptuarit e tregut është rruga drejt rritjes

Pasi të keni një ide se çfarë po ndodh në botën tuaj, mund të merrni më lehtë vendime dhe po gjeni rrugën e rritjes në tregun tuaj.

Cfare ne ofrojme

Ne kryejmë klip dhe monitorim mediatik të të gjithë shtypit kombëtar, rajonal dhe periodik në Bullgari. Informacioni përpunohet me fjalë kyçe ose tema. Materialet e përpunuara të shtypit janë në dispozicion në në çdo kohë në platformën tonë të klientit Clipping Point. Materiali përmban informacione rreth botimi, autori i artikullit, data e botimit, si dhe një imazh i skanuar i faqes, c cili është ai, një lidhje me materialin dhe një pamje paraprake. Ne gjithashtu ofrojmë monitorim dhe renditje ditor të rinisë të materialeve në lidhje me kërkesat dhe kriteret e përcaktuara. Lista e plotë e mediave të shkruara mund gjeni këtu.

Clipping Point kryen monitorim të plotë të publikimeve në internet në gjuhën bullgare - informative agjencitë, portalet, faqet e specializuara etj. Çdo material përmban tekst, pamje të ekranit dhe lidhje me artikull origjinal, lidhje me materialin online. Materialet kategorizohen sipas fjalëve kyçe ose temave. Lista e plotë e mediave në internet mund të gjendet këtu.

Paketa e mediave elektronike të Clipping Point përfshin monitorimin e plotë të 4 TV dhe 4 radiove programe dhe incizim 24 orësh i 5 programeve televizive. aftësia për të marrë një transkript të plotë, skedar audio dhe video të një transmetimi me kërkesë paraprake të klientit. Të gjitha materialet për ditën si dhe arkivi mund të gjendet në faqen e internetit të agjencisë. Materialet nga pesë programet e regjistruara mund të sigurohet me kërkesë të klientit deri në dy orë pas kërkesës së materialit. Një mundësi për të përmbledhur temat dhe të ftuarit tashmë gjatë vetë emisionit. Lista e plotë e radios dhe Mediat televizive mund të gjenden këtu.

Kryerja e monitorimit të rrjeteve sociale sipas kritereve të përcaktuara dhe fjalëve kyçe të klientit. Qasja në përmbajtje në kohë reale për të gjurmuar, kuptuar dhe menaxhuar bisedën organike në rrjetet sociale mediat. Ky shërbim ju ndihmon të gjurmoni opinionet e përdoruesve për kompaninë tuaj në kohë reale ose klient. Materialet kategorizohen sipas fjalëve kyçe. Çdo material përmban tekst dhe një lidhje me artikullin origjinal, komentin, postimin, etj. Lista e plotë e mediave sociale mund të gjendet këtu.

Clipping Point zbaton dhe analizon informacionin e medias në bazë të qëllimeve të vendosura nga klienti dhe Kërkesat. Përpunimi sasior dhe cilësor i të gjithë informacionit. Krahasoni me reklamat ekuivalentët. Analiza e medias përfshin analizën e një kompanie dhe konkurrentët e saj, analizën e personalitetit dhe analiza e një teme specifike. Mundësi për të krahasuar mbulimin mediatik të dy ose më shumë kompanitë në sferën e një fushe të caktuar të veprimtarisë. Analiza e lidhur me analizën e reagimit të mediave të fushatë apo ngjarje.

Analiza duke përfshirë llogaritjen e vlerës së reklamimit të postimeve dhe reklamave PR. Ne performojmë në monitorimi i reklamave në të gjithë shtypin kombëtar, rajonal dhe periodik. Dhënia e informacionit rreth emri i medias, vendosja e reklamës dhe zona e zënë e faqes, një kopje e skanuar dhe hiperlidhje me reklamën dhe veçori të tjera. Mund të përdoret për të vlerësuar publikoi materiale PR bazuar në tarifat e reklamave të mediave, si dhe për të llogaritur vlerën të një fushate të caktuar reklamuese. Analizat e reklamave mund të aplikohen si për të llogaritur materialet e veta, si dhe për materialet e konkurrentëve dhe partnerëve.

Ndjenja ose vlerësimi i materialit nga shtypi, radio, televizioni, interneti dhe rrjetet sociale. Vlerësimi përfshin karakterizimin e materialit si pozitiv, negativ ose neutral. Ndjenja e lajmi zhvillohet në kohë reale dhe është karakteristik për çdo lajm. Në ndërfaqen Clipping Point çdo lajm i vetëm nga kanalet e ndryshme mediatike ka tonalitet të ndezur.

Clipping Point përkthen materialet prerëse nga bullgarishtja në anglisht. Agjencia ofron forma të ndryshme përkthimi - në baza ditore, javore dhe mujore, në formën e një përmbledhjeje, përkthimi i materialeve individuale.

Print

Web

Social

Tv

Radio