Përmbledhja e sistemit

Aftësia për të ruajtur materiale në DOC, PDF, XML, si dhe transferim përmes API

Platforma jonë ofron një gamë të plotë të formateve të skedarëve. DOC, PDF, XML, HTML, si dhe ne ofrojmë transferimi i informacionit nëpërmjet API ose SCRAPI, etj. Në të njëjtën kohë, ju keni mundësinë për të zgjedhur pamje të ndryshme për marrjen e gazetave tuaja ose për të krijuar një të re posaçërisht për ju.