Përmbledhja e sistemit

Kërko sipas fjalës kyçe, autorit, burimit, datës etj.

Platforma ClippingPoint është një produkt i ri softuerësh inovativ arkitektonik. Informacioni që mblidhet nga zvarritësit tanë indeksohet dhe kështu secili elementi i tekstit bëhet një rezultat i mundshëm në një pyetje të ngjashme ose me pak fjalë, ne nuk mbledhim informacion vetëm nga klientët dhe dosjet aktuale dhe ne zvarritemi dhe indeksojmë të gjitha informacionet e mundshme dhe ju lehtësisht pa kufi mund të kërkoni me fjalë kyçe, autor, burim, datë, etj.