Rreth nesh

Clippingpoint është kompania lider e analizave mediatike në Ballkan

Clippingpoint transformon peizazhin kaotik mediatik në njohuri që forcojnë iniciativat strategjike të klientët tanë përtej zonave të biznesit, tregjeve dhe kufijve kombëtarë.

Njerëzit, të dhënat gjithëpërfshirëse dhe teknologjia e avancuar janë përbërësit e zgjidhjeve tona. Ne ofrojme çfarëdo që duhet për të lundruar në një peizazh kompleks mediatik. Lokale, rajonale dhe globale.

Komunikimi mund të rrëzojë regjimet, të përcaktojë zgjedhjet dhe të krijojë marka ikonike. E duhura komunikimi në kohën dhe vendin e duhur mund të fitojë pjesën e tregut, ekspozimin e markës, rritjen të ardhurat dhe minimizimi i rrezikut. Por me 350,000 cicërima në minutë, 30,000 orë video të reja në YouTube në orë dhe mbi 2 milionë artikuj të rinj në internet çdo ditë, nuk ka qenë kurrë më e vështirë për të vazhduar dhe në të njëjtën kohë koha nuk ka qenë kurrë më e lehtë të matet gabimisht. Clippingpoint është partneri strategjik, e cila e transformon peizazhin kaotik mediatik në rishikime, njohuri dhe këshilla që krijojnë veprime dhe rezultatet.

Print

Web

Social

Tv

Radio